Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-27@20:37:46 GMT

موفقیت موتور خودروی شاهین در آزمون‌های عملکردی

تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۸۲۸۲۱

موفقیت موتور خودروی شاهین در آزمون‌های عملکردی

به گزارش سایپانیوز، سید میثم بزرگی مدیر پروژه موتور M۱۵TC درباره تولید موتور شاهین در گروه خودروسازی سایپا، گفت: «با توجه به تحریم‌های ظالمانه در سال‌های اخیر شرکت مگاموتور با تکیه بر دانش و توان داخلی، توسعه موتور جدید M۱۵TC را برای پلتفرم SP۱۰۰ طراحی و به صورت کاملا بومی و به مرحله تولید رساند».
وی ادامه داد: «یکی از دستاورد‌های پروژه موتور شاهین، نمونه سازی تمام قطعات توسط تامین‌کنندگان داخلی است که این امر برای اولین بار در تاریخ صنعت خودروسازی کشور به انجام رسیده است».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیر پروژه موتور M۱۵TC با بیان اینکه قطعات موتور شاهین آزمون استاندارد عملکرد مطلوب موتور را با موفقیت به اتمام رسانده، گفت: «این موتور با تکیه بر توان علمی کارشناسان معاونت تحقیق و توسعه مگاموتور به مرحله تولید رسید».
وی ادامه داد: «طراحی قطعات و سیستم‌های اصلی موتور که بخشی از آن‌ها شامل مجموعه بلوک، مجموعه سرسیلندر، مجموعه پیستون و رینگ‌های پیستون، پمپ آب و پمپ روغن، کاتالیست متناسب با سطح استاندارد آلایندگی یورو ۵ و مجموعه میل لنگ می‌شود، توسط سایپا انجام شده است».
بزرگی تاکید کرد: تمامی قطعات و سیستم‌های اصلی موتور، جدید و متناسب با شرایط خودروی شاهین طراحی شده است.
وی درباره ویژگی موتور طراحی شده تولید داخل، افزود: «عملیات توسعه احتراقی موتور با هدف دستیابی به گشتاور ۱۶۵ نیوتون متر از دور ۱۷۵۰ تا ۴۲۵۰ و بیشینه توان ۱۰۵ تا ۱۱۰ اسب بخار در دور ۵۰۰۰ است».
مدیر پروژه موتور M۱۵TC اظهار داشت: «تاکنون بیش از ۵۰ دستگاه موتور به منظور بررسی ابعاد پروژه، نظیر آماده سازی خودرو‌ها برای تست‌های کالیبراسیون، ABS، AIRBAG و خنک کاری از مجموعه مگاموتور تولید و به شرکت سایپا ارسال شده است؛ همچنین ۲۰ موتور نمونه سازی شده دیگر در شرکت‌های داخلی و خارجی آزمون‌های عملکردی خود را با موفقیت به پایان رسانده‌اند».

در حال حاضر شاهین با پیشرانه ۱.۵ لیتری توربوشارژ در کارخانه مرکزی سایپا تولید می‌شود و سیستم انتقال قدرت ۵F۱۸ برای این سدان ملی انتخاب شده است. جعبه دنده شاهین از نوع ۵ سرعته دستی است و مکانیزم کابلی را با ساختاری جدید به همراه دارد. وجود فرمان کمکی برقی هم از دیگر مزیت‌های این سدان ایرانی است و در کنار این ویژگی امکاناتی مانند سیستم تهویه اتوماتیک، استارت دکمه ای، کنترل سیستم صوتی از روی فرمان، سانروف، سنسور پارک و دوربین عقب، آینه‌های تاشوی برقی، سنسور نور، چراغ روشنایی روز، نمایشگر لمسی و... بر روی شاهین نصب شده است.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: سایپا پارسی خبر شاهین پروژه موتور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۸۲۸۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه سنجش موفقیت هر مجموعه مشارکت مردم در فعالیت‌های آن است

شهرام دبیری رئیس شورای عالی استان‌ها به مناسبت فرارسیدن روز ملی شورا‌ها ظهر امروز در نماز جمعه تهران سخنرانی کرد.

دبیری در این سخنرانی در حضور نمازگزاران تهرانی عنوان کرد: روز ملی شورا‌ها را به عموم مردم و جامعه شورایی و روز کارگر و معلم را به کارگران زحمتکش و فداکار و معلمان فرهیخته و خدوم کشور تبریک عرض می‌کنم.

وی افزود: جای بسی افتخار است که ایران امروز در اوج اقتدار و عزت به‌عنوان الگوی انقلابی و آزادی خواهی در دنیا و منطقه مطرح شده است. پیشرفت‌های علمی و تکنولوژی جمهوری اسلامی ایران چشمگیر و صعودی بوده و چشم جهانیان را خیره کرده است.

رئیس شورای عالی استان‌ها تصریح کرد: ۹ اردیبهشت ماه سال ۱۳۵۸ مصادف با فرمان تاریخی حضرت امام به شورای انقلاب مبنی بر تهیه و تصویب آیین نامه اجرایی شورا‌ها برای اداره امور محلی شهر و روستایی است که متاسفانه به دلیل شروع جنگ تحمیلی، فعالیت شورا‌ها با تأخیر از سال ۱۳۷۸ شروع به کار کردند. 

دبیری ادامه داد: جایگاه شورا‌ها در قانون اساسی بسیار رفیع است. به طوری که یک فصل از قانون اساسی مربوط به شورا‌ها بوده و طبق اصل هفتم قانون اساسی شورا‌ها از ارکان تصمیم گیری و اداره امور کشورند.

وی با اشاره به مردمی بودن نهاد شورا اظهار داشت: اعضای شورا از بطن مردم انتخاب شده و طبق وظیفه قانونی، همیشه و در تمام سختی‌ها در کنار مردم هستند. در همین موضوع سیل اخیر سیستان و بلوچستان اعضا شورا‌های شهر و روستا و شورای عالی استان‌ها از استان سیستان و بلوچستان از اولین لحظه‌ها و به صورت شبانه روزی پیگیر حل مشکلات مردم سیل زده بودند. چراکه اعضای شورا خود از جنس همین مردمند و هنوز هم برای باز گشایی راه‌های روستایی تلاش می‌کنند.

رئیس شورای عالی استان‌ها تاکید کرد: جامعه شورایی کشور در راستای توسعه پایدار به دنبال حکمرانی خوب شهری با مشارکت همه شهروندان در تصمیم گیری‌ها است. از سوی دیگر همراه دولت، جامعه مدنی و بخش خصوصی است.

وی عنوان کرد: اکنون مهم‌ترین وظیفه دولت، ما و تمامی مسئولان مهار تورم است. عدم افزایش دستمزد کارکنان و کارگران متناسب با نرخ تورم معنای فقیر‌تر شدن روز به روز مردم با افزایش فاصله طبقاتی است. این وظیفه ماست که این مشکل را حل کرده و با ایجاد امکانات رفاهی امید را در جامعه افزایش دهیم و بتوانیم مشارکت مردم را در تمام امور ارتقا دهیم. راه سنجش موفقیت هر مجموعه سازمان یا نهاد میزان مشارکت مردم در فعالیت‌های آن مجموعه است. پس بیایید متحد و همدل، با هم مشارکت مردم را افزایش داده و مردم را محرم خود بدانیم. چرا که مردم ما لایق بهترین‌ها هستند و بزرگترین پشتیبان کشور نظام محسوب می‌شوند.

دبیری در بخش دیگری از سخنان خود گفت: جامعه شورایی با توجه به ظرفیت قانونی خود مبنی بر برنامه‌ریزی در خصوص مشارکت مردم در راستای انجام خدمات اجتماعی، رفاهی و عمرانی، آمادگی خود را جهت تحقق شعار سال «جهش تولید، با مشارکت مردم» و اقدامات عملی در این رابطه را اعلام می‌نماید. از این رو استفاده از ظرفیت عظیم جامعه شورایی که در صف اول ارتباط با مردم قرار دارند و به دنبال حل مشکلات مردم هستند در این زمینه بسیار کارساز خواهد بود.

دبیری توضیح داد: اعضای شورا در روستا‌ها تمام تلاش خود را جهت رفع کمبود‌ها و نارسایی‌ها و افزایش مشارکت و خودیاری مردم برای پیشبرد امور روستا و تبیین سیاست‌های دولت و تشویق و ترغیب روستاییان جهت اجرای این سیاست‌ها و نظارت بر اجرای طرح‌ها و پروژه‌های عمرانی روستایی می‌کنند.

رئیس شورای عالی استان‌ها کمک رسانی و امداد در مواقع بحرانی و تلاش برای رفع اختلافات افراد و محلات و حکمیت میان آنها را از دیگر وظایف شورا‌ها در روستا‌ها برشمرد و گفت: اعضای شورا‌های روستا به‌ خوبی توانسته‌اند این وظایف را انجام می‌دهند.

وی افزود: در شهر‌ها نیز علی‌رغم کمبود‌ها و مشکلات مرتبط باید درآمد پایدار، تلاش خود را برای توسعه مناطق کم‌برخوردار مصروف می‌دارند.

دبیری ضمن اعلام آمادگی مدیریت شهری برای ایجاد زمینه سرمایه‌گذاری بیان کرد: از عموم مردم و سرمایه گذاران دعوت می‌کنیم در خصوص گسترش مراکز گردشگری و تفریحی، ورزشی و فرهنگی مشارکت نمایند.

رئیس شورای عالی استان‌ها ادامه داد: یکی از مهمترین اهداف ما «اجرای مدیریت یکپارچه شهری» است که در آن تمام سازمان‌های شهری و خدمات دهنده و فرهنگی با هماهنگی شهرداری‌ها و شوراها، شهر را اداره می‌کنند. همان تجربه موفقی که در تمام دنیا اجرایی شده است. 

وی با بیان اینکه جامعه شورایی، با تمام توان در خدمت مردم و کشور هستند گفت: اعضای شورا‌های روستا، بخش، شهر، شهرستان، استان و شورای عالی استان‌ها بی صبرانه منتظر ملاقات با مقام معظم رهبری هستند و ما اینجا از بیت حضرت آقا در خواست می‌کنیم که در زمان مقتضی اجازه این ملاقات را به جامعه شورایی کشور بدهند تا جامعه ۱۲۷ هزار نفری شورا‌های کشور با انگیزه و اشتیاق بیشتر در رابطه با عملی کردن شعار سال قدم‌های بلند و مؤثری را بردارند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • بازگشت پرشکوه هاوال با H6
  • خودروی ایسوزو D-MAX مدل 2024 چه مشخصاتی دارد؟
  • موتور ایرانی برای خودروی ایرانی
  • (تصاویر) «چری» با طراحی متحول شده در نمایشگاه پکن رونمایی شد
  • راه سنجش موفقیت هر مجموعه مشارکت مردم در فعالیت‌های آن است
  • پروژه مشترک آلمان و فرانسه برای تولید تانک‌های مدرن
  • ۲۷ رقم برنج در کشور معرفی شده است
  • استقبال تعاونی ها از مجموعه پرورش ماهی در قفس خلیج گرگان
  • سئو سایت وردپرس چیست؟
  • موفقیت ایران در ساخت موتور بنزینی ۶ سیلندر + تصاویر